Met verstand gezond, de cursus

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven : leefstijl, gezonde voeding, dieet, immuunsysteem verbeteren, gezondheid, vitaliteit en hoe je dat het beste kunt toepassen of veranderen in je leven.

Want is het niet zo dat we allemaal langer willen leven en gezond oud willen worden?

En, hoe is dat bij jou?

  • Zou jij wat meer aan je leefstijl willen werken?
  • Wil jij je gezonder, energieker, slanker en vitaler voelen?
  • Kan jouw immuunsysteem wel een boost gebruiken?
  • Wil jij je graag beter in je vel voelen?

Stel je eens voor dat je een betere weerstand hebt en dat je je fitter voelt en er beter uitziet!? Zou dat niet fantastisch zijn?

Maar…hoe doe je dat? Want…wat als je….

  • Niet naar een specialist toe wilt of in een groepje samen eraan werken.
  • Je al het een en ander weet maar je zoekt verdieping.
  • Best benieuwd bent hoe je dat zelf zou kunnen aanpakken en je wilt graag de tools in handen nemen?

Dan is dit je kans!

Via de cursus : met verstand gezond kun jij dat allemaal bereiken! Je krijgt zelf de tools in handen om met de juiste kennis en informatie aan de slag te gaan. Het is niet alleen heel leerzaam maar ook super inspirerend.

Ineke Haisma was mijn docente tijdens de opleiding orthomoleculair voedingsadviseur. Hoe leuk is het dat jij nu ook deze informatie tot je kunt krijgen en je je eigen voedingsspecialist wordt? Ineke’s drijfveer is om deze kennis in de huiskamer te krijgen. Eerlijke en degelijke kennis, die nodig is om je lichaam goed te onderhouden. Wetenschappers hebben aangetoond welke functie voedingsstoffen hebben, om ons gezond te houden en weerbaar te blijven.

Je word je bewust, wat de kracht is van goede voeding en de specifieke werkingen van alle voedingsstoffen. Het zelfhelend vermogen van het lichaam is gigantisch, echter dit kan alleen, wanneer alle voedingsstoffen aanwezig zijn. Daarover gaat deze cursus. Je leert daarnaast ook hoe lichaamssystemen werken en wees niet ongerust, je vind het ontzettend interessant. Je zult je na deze cursus afvragen, waarom je dit alles niet eerder hebt geweten. Omdat je met eerlijke voeding, minder trek hebt (hongergevoel), kun je je beter focussen op al die andere mooie dingen die het leven mooi maken. Je leert je lichaam te voeden in plaats van te vullen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over het belang van voeding. Of je nu officemanager bent of timmerman, schoonheidsspecialiste of docent. De cursus ‘Met Verstand Gezond’ is voor iedereen. De cursus wordt ook zeker aanbevolen als basiscursus voor diegene die verder wil studeren voor leefstijlcoach, voedingscoach en orthomoleculair therapeut.

Wat krijg je?

De cursus bestaat uit de boeken ‘Met Verstand gezond’ en ‘NoCx’ en een prachtige cursusmap. Verder krijg je 29 unieke en waardevolle videolessen, die je online kunt volgen inclusief een online leeromgeving.

Iedere les wordt afgesloten met een aantal meerkeuzevragen. Wanneer je na de laatste les gemiddeld een voldoende hebt gescoord op het beantwoorden van de vragen, dan ontvang je een persoonlijk ‘Met Verstand Gezond’ certificaat. Op deze website wordt verder praktische tips gegeven over koken met gezonde voeding, leefstijl en andere interessante wetenswaardigheden.

Tijdsinvestering van deze cursus

De tijd investering per week heb je zelf in de hand. Elke les duurt ongeveer één à twee uur inclusief studeren. Met twee lessen in de week doet een gemiddelde student er 3 maanden over om de cursus af te ronden. Je krijgt na aanmelding van de cursus één jaar toegang tot de online lesomgeving. Dus ook als je er langer over wilt doen, is dat geen probleem.

Ben jij er klaar voor om je leefstijl drastisch aan te pakken?

Wil jij graag meer leren over juiste voeding en gezondheid?

Pak dan nu je kans en geef je op!

De cursus kost in totaal € 495,00 inclusief btw en materialen. Je krijgt hiervoor de boeken ‘Met Verstand Gezond’ en ‘NoCx’ t.w.v. € 45,00, een prachtige papieren les map met meer dan 200 pagina’s en een jaar lang toegang tot een online leeromgeving met 29 waardevolle video’s en begeleiding per e-mail.

Doe mee en verbeter eigen je leefstijl!