Over mij

Zoek jij inspiratie voor een gezonde leefstijl? Wil jij lekkere en gemakkelijke recepten? Kan je gezondheid wel een boost gebruiken?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik vertel je graag meer over mij en hoe ik begonnen ben.

Gezond leven is helemaal niet moeilijk, maar waar moet je beginnen? Ik geef je graag mijn tips & tricks om anders, lekker én makkelijk te eten en te leven.

Ben je klaar voor energieherstel en een betere levensstijl? Je bent gauw moe, hebt geen tijd om goed voor jezelf te zorgen en gezond eten schiet er vaak bij in. Daarbovenop heb je snel hoofdpijn, ben je snel geïrriteerd en zo is er nog een hele waslijst aan symptomen te bedenken die verband kunnen hebben met een verkeerde levensstijl. Wat doe je eraan? Ga je zo door omdat het nu eenmaal niet anders is? Of is de tijd aangebroken om eens goed naar jezelf te kijken en het over een hele andere boeg te gooien?

Deze website is een initiatief van mij en mijn man Frank Meijer, fysio-manueeltherapeut , omdat wij al jaren samen heerlijk genieten van goed en gezond eten en daar spelenderwijs al meer over te weten zijn gekomen. De basis van dit alles ligt in Amsterdam, waar ik eerder in mijn eentje woonde en door een druk sociaal en werkend leven niet altijd aan gezond eten toe kwam. Af en toe ging ik mij schandelijk te buiten aan chips en chocolade en dat was dan wel weer mijn diner. Totdat ik echt last ging krijgen van mijn gezondheid. Mijn darmen en maag konden er niet meer tegen en kwamen in opstand. Ik moest van de dokter aan de maagzuurremmers en daar voelde ik mij niet beter van worden. Daarom ging ik op zoek naar alternatieven.

Het werd een zoektocht waarbij ik iedere keer meer leerde over wat wel en niet waar is in de voedingsindustrie. Over de E-nummers, het lezen van de etiketten op de verpakkingen, de zogenaamde toegevoegde vitaminen etcetera. Ondertussen had ik ook een cursus voedingstherapie gevolgd en daarop volgde de opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur. Het ‘virus’ sloeg over, want mijn man behaalde onlangs de opleiding orthomoleculair therapeut. Deze zomer heb ik met succes de veggie chef online cursus afgerond bij VIP health & nutrition. Hierdoor is mijn kennis van gezond en lekker koken nog meer uitgebreid en organiseer ik regelmatig en met veel plezier en enthousiasme  kookworkshops in de kop van Noord Holland.

Omdat er over gezonde voeding al veel is gezegd en geschreven, wil ik het eerst hebben over enkele simpele stappen die je kunt nemen om je wat beter te voelen. Als je eenmaal dat verschil merkt en je dus meer energie krijgt, ga je vanzelf wel door met deze nieuwe lijfstijl. Soms heb je alleen maar even een zetje in de goede richting nodig en gaat de rest vanzelf! Ben jij er klaar voor?

Kijk gerust rond op mijn website… Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk advies? Bel mij vrijblijvend via telefoonnummer 06-3088 2144.

Wil je meer weten over een gezonde geest (in een gezond lichaam)? kijk dan eens hier : www.cayayoga.nl

My Latest Recipes