Persoonlijk voedingsadvies

Persoonlijk voedingsadvies

Voel je weer fit, vitaal en energiek met een persoonlijk voedings-en leefstijl advies.

Wil jij je weer fit, vitaal en energiek voelen, misschien een paar pondjes kwijtraken en zoek jij een persoonlijk voedings-en leefstijladvies? Dan kun je bij mij terecht.

Ik kan je begeleiden om anders, lekker én verantwoord te eten en te leven.

Misschien heb je lichamelijke klachten of je bent gauw moe, hebt geen tijd om goed voor jezelf te zorgen en gezond eten schiet er vaak bij in. Het kan zijn dat je daarbij nog stress gerelateerde klachten hebt en zo is er nog een hele lijst aan symptomen te bedenken die verband kunnen hebben met een verkeerde levensstijl. Maar verandering maken is vaak lastig: je hebt geen tijd, motivatie of kennis om zo’n verandering effectief te maken. Daarom kan het doorslaggevend zijn als je deze veranderingen maakt onder persoonlijke begeleiding. Hierin kijken we samen naar jouw persoonlijke valkuilen en doelen. Waar wil je naartoe? Hoe wil je je voelen? Waarom functioneer je nog niet optimaal? Wat vind je lastig en wat motiveert je juist?
Omdat er over gezonde voeding (dat momenteel een soort hype is geworden) al veel informatie is gezegd en geschreven, wil ik het eerst hebben over enkele simpele stappen die je kunt nemen om je beter te voelen. Als je eenmaal dat verschil merkt en je dus meer energie krijgt, ga je vanzelf door met je nieuwe leefstijl. Soms heb je alleen maar even een zetje in de goede richting nodig en gaat de rest vanzelf! Ben jij er klaar voor? Ik help je graag op weg met persoonlijk voedingsadvies.

Zoek jij inspiratie voor een gezonde, lekkere en betere leefstijl? Kun jij wel wat hulp gebruiken om je beter in je vel te voelen?

 

Ben jij nieuwgierig geworden maar heb je nog vragen?

Kom dan een kopje koffie drinken en ik geef je vrijblijvend antwoord en advies!

Een persoonlijk leefstijl plan bestaat in de regel uit 3 consulten:

Intakegesprek – 45 min

Anamnese (90 min)
Persoonlijk voedings-en leefstijl advies
Persoonlijke valkuilen en doelen
Voorbeelddagmenu en recepten

Vervolgafspraak-45 min

Tijdens het vervolgconsult kijken we hoe het met je persoonlijke doelstelling gaat en waar je nog hulp kan gebruiken. Er is altijd ruimte en tijd om het emotionele proces van verandering te ondersteunen daar waar nodig is waardoor een duurzame leefstijl mogelijk wordt.

In de regel ben je met 3 afspraken al een eind op weg geholpen!

Ben jij klaar voor een persoonlijk leefstijlplan?  Vul hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.